Princess Ballroom

Arta unui eveniment perfect

Într-un ambient original, Princess Ballroom&Events vă invită să petreceți fiecare moment important din viața dumneavoastră într-un stil unic, cu bun gust și cu amintiri memorabile!

A alege restaurantul nostru inseamnă a alege savoarea, fascinatia si eleganța la prețuri deosebit de accesibile intr-o atmosfera imbietoare si relaxantă.

Princess Ballroom & Events , cel mai potrivit restaurant pentru organizarea de nunti, botezuri, evenimente, petreceri aniversare, petreceri corporate, aflandu-se in topul preferintelor celor ce vor sa-si organizeze si sa celebreze evenimente importante din viata.

Preturi reduse la toate meniurile

☎ SUNA ACUM

+4 0732 545 436

Despre noi

Princess Ballroom & Events -dispune de 3 sali prima dintre ele avand o capacitate de 150 de oameni, cea de-a doua sala poate gazdui un numar de 200 de persoane, iar ultima avand o capacitate de 400 de invitati. Astfel prin amplasarea centrala, eleganta si rafinamentul salilor, Princess Ballroom&Events este locul perfect pentru dumneavoastra. De asemenea Princess Ballroom&Events va pune la dispozitie o gama larga de servicii, printre care amintim:

1. Aranjamente florale;

2. Aranjamente mese si scaune;

3. Ospatari pe tot parcursul evenimentului;

4. Fara taxa pentru ospatari;

5. Consultanta gratuita.

Echipa Princess Ballroom

Call Now Buttonsună acum: +4 0732 545 436