Nota de informare privind protectia datelor personale

PRINCESS BALLROOM EVENTS denumita mai departe PRINCESS BALLROOM, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.princessballroomevents.com, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, PRINCESS BALLROOM are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

PRINCESS BALLROOM se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.princessballroomevents.com, prin efectuarea de rezervari asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
– dreptul la informare (art.12);
– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
– dreptul de opozitie (art.15);
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
– dreptul de a se adresa justitiei (art.18);

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de PRINCESS BALLROOM in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand printr-o cerere scrisa, pe e-mail la adresa office@princessballroomevents.com.

Scopul colectarii datelor:
Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, PRINCESS BALLROOM le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
– pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
– pentru a va confirma oferta si a va furniza informatii suplimentare cu privire la cererea de oferta;
– transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
– informatii despre promotii prin telefon, SMS, sau e-mail cu privire la ofertele PRINCESS BALLROOM;

PRINCESS BALLROOM poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale PRINCESS BALLROOM si ale site-ului www.princessballroomevents.com; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand PRINCESS BALLROOM este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal
Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.princessballroomevents.com implica: efectuarea de rezervari on-line pe site-ul www.princessballroomevents.com.

Astfel este necesara furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal, pentru a va putea oferi informatii corecte cu privire la perioada de rezervare, preturi, oferte disponibile si pentru a va rezerva autoturismul ales.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.princessballroomevents.com in urmatoarele scopuri:
– raspuns la cererea de oferta;
– facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime:
PRINCESS BALLROOM poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
– realizarii de rapoarte / analize in vederea imbunatatirii serviciilor;
– realizarii de informari in scopuri proprii cu scop de imbunatatire a serviciilor;
– publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de PRINCESS BALLROOM;

Utilizarea cookie-urilor:
Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur si simplu „cookie” ) sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci cand accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Utilizam cookie-urile pentru a face site-ul www.princessballroomevents.com mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile dumneavoastra. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor dumneavoastra activitati si experiente pe site-ul nostru. Acestea se refera la preferintele dvs. in materie de confidentialitate online sau publicitate relevanta. De asemenea utilizam cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit sa intelegem cum utilizeaza oamenii site-ul www.princessballroomevents.com si pentru a ne ajuta sa imbunatatim structura si continutul lui, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Cum pot sa controlez sau sa sterg cookie-urile?
Majoritatea browserelor de Internet sunt setate initial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteti modifica setarile pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat in momentul cand sunt trimise cookie-uri catre calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil (smartphone, tableta).

In cazul in care anulati cookie-urile pe care le utilizam, nu veti mai primi informatii personalizate atunci cand vizitati site-ul www.princessballroomevents.com.

Daca utilizati mai multe dispozitive pentru a vizualiza si a accesa site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui sa va asigurati ca fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel incat sa corespunda preferintelor dumneavoastra de cookie.

Mai jos aveţi cateva link-uri, care va explică cum puteti schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului. Pentru mai multe detalii puteti folosi si optiunea „ajutor” a browserului dumneavoastra.

– Cookie settings in Internet Explorer
– Cookie settings in Firefox
– Cookie settings in Chrome
– Cookie settings in Safari

Pentru a imbunatati experienta utilizatorilor sai, acest website foloseste tehnologia Google Analytics de profilare anonima a traficului web. In acest fel vom putea imbunatati serviciile noastre. Sistemul este 100% anonim si nu contine nici o informatie care va poate identifica personal. Aflati mai multe despre cum functioneaza Google Analytics, utilizarea de cookies, drepturile si posibilitatile dvs. la acest link.

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail: office@princessballroomevents.com.

Va multumim ca folositi serviciile www.princessballroomevents.com. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.

Call Now Buttonsună acum: +4 0732 545 436