Saloanele Princess Ballroom

Princess Ballroom & Events este perfect pentru nunti, botezuri, majorate, petreceri onomastice sau petreceri private.

Fiecare eveniment din viata noastra este extrem de important, iar locatia este unul dintre factorii care face ca astfel de momente sa fie cu adevarat memorabile. Saloanele de evenimente de care dispunem au un design aparte si sunt atent create si decorate pentru a transforma fiecare petrecere intr-una de vis.

Preturi reduse la toate meniurile

☎ SUNA ACUM

+4 0732 545 436

Descopera Experienta Princess

Princess Ballroom & Events dispune de 3 saloane pentru evenimente ce au o capacitate de pana la 500 de persoane. Prima sala are o capacitate de 150 de persoane, cea de-a doua poate gazdui pana la 200 de persoane iar salonul Princess poate gazdui pana la 500 de persoane.  Capacitatea considerabila, designul, atmosfera si locatia fac saloanele de evenimente de la Princess sa fie alegerea perfecta pentru gazduirea evenimentelor.

SALON CRYSTAL

MAXIM 120 PERSOANE

Salonul Crystal este ideal pentru evenimentele ce au un numar mic de invitati. Acest salon poate gazdui pana la 120 de persoane, iar spatiul disponibil este suficient pentru a permite tuturor celor prezenti sa se distreze pe ringul de dans. Amplasat intr-o zona centrala si avand un design aparte, salonul Crystal este potrivit pentru evenimentele restranse. Atmosfera transmisa este exact ceea ce dumneavoastra cautati pentru ca evenimentul sa fie unul de vis. Princess Ballroom & Events va pune la dispozitie salon Crystal, cat si meniuri la preturi avantajoase care sa satisfaca chiar si gusturile celor mai pretentiosi.

SALON MAJESTIC

MAXIM 200 PERSOANE

Princess Ballroom & Events va pune la dispozitie salonul Majestic  pentru nunti, botezuri si petreceri de orice tip. Salonul Majestic poate gazdui pana la 200 de persoane. Acest salon are o capacitate considerabila, potrivita pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra, iar cu fiecare pas veti simti atmosfera specifica Princess Ballroom. Salonul Majestic este alegerea ideala pentru orice petrecere! Arhitectura, acustica, ringul de dans, aranjamentele si echipa de ospatari profesionisti, sunt punctele noastre forte.

Vreti sa aflati mai multe despre salonul Majestic si despre oferta noastra? Va invitam sa ne vizitati pentru a intelege de ce Princess Ballroom este alegerea cea mai buna!

SALON PRINCESS

MAXIM 500 PERSOANE

Princess Ballroom & Events va pune la dispozitie salonul Princess ce are o capacitate de peste 500 de invitati, alaturi de care sa petreceti unele dintre cele mai importante clipe din viata dumneavoastra. Salonul Princess are un design spectaculos, fiind ideal pentru nunta dumneavoastra. Va asteptam cu meniuri spectaculoase, preturi avantajoase si un salon de vis ideal pentru o nunta perfecta!

Call Now Buttonsună acum: +4 0732 545 436